Informatie aanvragen

Digitale graffiti op kick-off

 

Maak van uw kick-off een ervaring met DigiSpray!

DigiSpray is een fantastische toevoeging aan uw kick-off en stelt bezoekers in de gelegenheid om een eigen kunstwerk te maken met interactieve en digitale graffiti spuitbussen op een gigantisch beeldscherm.

Ontdek de mogelijkheden

DigiSpray bied enorm veel mogelijkheden waarmee uw gasten op uw kick-off zich helemaal kunnen uitleven zoals vele stempels en sjablonen, de mogelijkheid om een foto te laten maken en deze in te laden en te bewerken, een breed kleurenpalet en nog veel meer! DigiSpray heeft de look en feel van echte graffiti. Wanneer men spuit klinken de spuitbussen als een echte spuitbus en wanneer men te lang op dezelfde plek spuit begint de verf ook echt daadwerkelijk te druppelen.

Eyecatcher voor uw kick-off

DigiSpray is een echte eyecatcher en is een uitstekende entertainmenttool voor op uw kick-off! De DigiSpray cover wordt volledig geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij het thema, uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie.

Direct delen via social media

Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke tool is om uw gasten te entertainen tijdens uw kick-off kunnen gebruikers met onze speciale social media functie de kunstwerken ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over alles omtrent uw kick-off.

Vele uitbreidingsmogelijkheden

Om de beleving van DigiSpray te optimaliseren op uw kick-off bieden wij een ruime keus aan uitbreidingsmogelijkheden. Het is mogelijk om er een fotograaf bij te boeken zodat uw gasten hun eigen foto kunnen inladen en bewerken met DigiSpray. Deze optie is uit te breiden met een green screen zodat deelnemers een andere achtergrond achter hun foto kunnen plaatsen. Het is ook een mogelijkheid om de gemaakte kunstwerken als foto te laten afdrukken met een professionele fotoprinter en/of realtime te laten projecteren tijdens het evenement. Daarnaast kunnen er stempels, sjablonen en achtergronden op maat worden gemaakt en uiteraard creëren wij graag een volledig concept op maat voor u!

Onze klanten kiezen voor DigiSpray omdat:

  • het de meest gebruiksvriendelijke digitale graffiti wand is in België
  • het een unieke en verrassende manier is om gasten op uw kick-off te entertainen
  • de kunstwerken direct kunnen worden gedeeld via social media wat veel promotie mogelijkheden met zich meebrengt
  • de cover volledig wordt geoptimaliseerd, geheel aansluitend bij uw wensen, huisstijl en/of bedrijfsfilosofie
  • het de meest veelzijdige digitale graffiti muur is met enorm veel mogelijkheden en extra opties
  • er door meerdere bezoekers tegelijkertijd kan worden gespoten op deze digitale graffiti muur van meer dan 3 meter breed
  • wij standaard komen met professionele begeleiding
  • onze digitale graffiti wall een zeer nette en representatieve uitstraling heeft
  • het bij de gasten van uw kick-off zal zorgen voor een blijvende herinnering aan uw evenement
  • er vele extra mogelijkheden zijn zoals een green screen optie, het direct laten printen van de foto's, het op maat laten maken van sjablonen, stempels en achtergronden en nog veel meer!

Fotograaf

Eigen foto bewerken met DigiSpray

Het is mogelijk om DigiSpray uit te breiden met een fotograaf voor op uw kick-off. Op deze manier kunnen uw gasten ter plaatse een foto van zichzelf laten maken en deze direct inladen en bewerken met DigiSpray!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met fotograaf kan overal in België verzorgd worden!

Green screen set en fotograaf

Eigen green screen foto bewerken met DigiSpray

De DigiSpray software beschikt over een hele leuke functie waarmee green screen foto's kunnen worden ingeladen tijdens het werken met DigiSpray!

Er wordt een complete professionele green screen set opgebouwd op uw kick-off, van 3 meter breed waarmee we speciale green screen foto's van uw gasten kunnen maken. Deze foto's worden direct ingeladen zodat uw gasten gemakkelijk een leuke achtergrond kunnen kiezen die automatisch achter foto wordt geplaatst. Deze foto is vervolgens uiteraard volledig te bewerken met DigiSpray!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met green screen kan overal in België verzorgd worden!

Fotoprinter

Een tastbare herinnering met DigiSpray

Het is uiteraard extra leuk om uw gasten, wanneer zij gewerkt hebben met DigiSpray, het gemaakte kunstwerk mee naar huis te geven als aandenken aan uw kick-off! Wij bieden de mogelijkheid om het eindresultaat direct te laten afdrukken als foto met een professionele fotoprinter.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met fotoprinter kan overal in België verzorgd worden!

Mapping

Mapping met DigiSpray

Video mapping is met een projector beelden naadloos op een object projecteren. Met deze techniek kunnen we de illusie wekken dat we een object real life aan het bewerken zijn met een graffiti spuitbus op uw kick-off!

Op de DigiSpray digital graffiti wall wordt een speciale afbeelding geladen waarop het object als een soort van kleurplaat staat weergegeven. De handelingen die worden uitgevoerd met DigiSpray worden vervolgens zeer precies geprojecteerd op het desbetreffende object zodat we de illusie kunnen wekken dat het object echt bespoten wordt met graffiti! Met de mapping technologie komt de digitale graffiti daadwerkelijk tot leven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met mapping kan overal in België verzorgd worden!

Op maat gemaakte sjablonen en stempels

Sjablonen en stempels op maat met DigiSpray

Met de DigiSpray software kan er standaard gebruikt worden gemaakt van een heleboel leuke sjablonen en stempels. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om unieke sjablonen en stempels (bijvoorbeeld product of themagericht) op maat te laten maken die door uw gasten kunnen worden gebruikt in hun ontwerp terwijl ze bezig zijn met DigiSpray.

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met opmaakt gemaakte sjablonen en stempels kan overal in België verzorgd worden!

Concept op maat

Uniek concept op maat met DigiSpray

Met DigiSpray kunnen we een geheel concept op maat maken aan de hand van uw wensen dat volledig aansluit bij het concept van uw kick-off. De mogelijkheden die wij uw gasten op uw kick-off bieden met de DigiSpray wall staan dan volledig in het teken van het desbetreffende thema, merk of product zodat bezoekers hier hun persoonlijke kleurrijke draai aan kunnen geven!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België. DigiSpray met een opmaat gemaakt concept kan overal in België verzorgd worden!