Informatie aanvragen

DigiSpray op uw beurs of beursstand

Maak uw beursdeelname onvergetelijk met DigiSpray!

Het is altijd weer moeilijk om op die overvolle beursvloer op te vallen tussen alle concurrenten. U heeft een beursstand, verkopers en folders, maar hoe komt u aan de juiste bezoekers op uw stand? Deze vraag houdt veel exposanten bezig.

DigiSpray zorgt voor meer traffic en maakt van uw beursstand een ervaring!

Een super groot scherm waar men met digitale graffiti spuitbussen op spuit trekt natuurlijk direct de aandacht. DigiSpray is opvallend en maakt uw beursstand leuk en toegankelijk!

Naast het feit dat DigiSpray een sterke en leuke tool is om bezoekers naar uw beursstand te krijgen kunnen we met onze speciale social media functie de kunstwerken van uw bezoekers ook direct delen met facebook en twitter. In dit bericht, dat wordt gedeeld met de gehele vriendenlijst van elke bezoeker, wordt dan direct ook informatie meegenomen over uw dienst, product of thema wat uiteraard zorgt voor grootschalige promotie op een natuurlijke manier!

Wij zijn dé specialist op het gebied van digitale graffiti in België en wij garanderen meer rendement uit uw beursdeelname en stellen graag een concept op maat voor u samen dat volledig in het teken staat van uw product, organisatie, merk of thema!

Video's

Video 1 t/m van